Teambuilding på öppet hav

Utflykt

Ola började få tomt i ölfacket i kylen och kallade till teambuilding. Vi fyra som jobbar med projektet och två "randoms", som Ola kallar dem, drog iväg till Åland med viking line. Vi åker båt lite då och då, god buffé, bra priser i taxfreen och lite spel på det. Så förbered er på massa matbilder för buffén var otroligt god som vanligt. Vi började resan dit med att gå igenom taxfreen sen spelade vi lite kort och njöt av vårat gratis kaffe och masarin som Ola hade hittat någon kampanjkod till. På vägen hem hade vi bokat bord på buffén.

kallrätter/förrätter

Varmrätter/huvudrätter

Efterrätter

Jag hade dock ätit för mycket av chipspåsen jag köpte i taxfreen, Anna hade fått äta lite för många masariner och Nils kände av åksjukan lite så vi kunde inte riktigt njuta av buffén som vi borde men det var himla bra ändå. Nils och Emil var sugna på att testa racebilarna de hade hittat så det blev även några matcher av det.

Sista gången de spelade ville jag också köra så jag tog den bästa bilen, min rörde sig till och med!

När vi kom hem drog vi hem till oss och hängde en stund. Blev en trevlig dag och kväll och vi fick våra förråd av godsaker påfyllda. Dock så blir det alltid lite svinn, tre av Olas ölburkar gick sönder och läckte ut på golvet vilket vi inte märkte förrän folket var på väg hem.

Ha det bäst!

//Marika

  • Utflykt
  • Nära S:t Johannesgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer