Tenta-p är över!

Skola, Spel

Igår skrevs sista tentan, reglerteknik 2. Den va lite klurig men jag tror att det gick okej ändå. Efter tentan drog vi till Dragon Palace och åt buffélunch igen. Nu hade jag koll på vad jag gillade av deras buffé så det vara bara att fylla tallriken med godsaker.

När man var klar med ätande så kom tröttheten. För två nätter sen vaknade jag vid två på natten, mådde inge bra och lyckades inte somna om innan larmet ringde vid halv sju, därför skrev jag heller inte den tentan. Natten till igår vaknade jag vid ett och mådde lika dåligt men jag lyckades somna om vid tre iaf. Var ändå inte så trött under tentan men när man fått äta sig proppmätt så slog det till. Helt slut i både kropp och hjärna. Vi cyklade hem för att vila lite, jag övertalade anna att cykla med hem till oss där vi spelade lite brädspel som Ola hade fått hem igår och drack lite mousserande och cider. Mysig kväll men vid nio så slocknade jag helt.

Fick sova massa timmar i natt och slapp vakna vilket var otroligt skönt. Nu väntar en dag med uppstädning av hur lata vi varit i tenta-p. Disk, ta reda på alla kläder, tvätta och även fast jag dammsugit två gånger under perioden så behövs det dammsugas igen.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer