Tentafest

Fest, Tentor

Tentorna är över och det betyder tentafest. För några få i klassen var det också potentiellt (vill inte jinxa något) deras sista tenta för utbildningen! Nu väntar 45 hp projekt innan examen, själv har man ett år kvar till sista tentan pga uppehållet.

Jag har råkat börja spela Candy Crush igen. Hela förmiddagen igår spenderades i sängen med spelet, har kommit så långt dom senaste två dagarna att jag var uppe i elva timmars oändligt liv, fem timmars oändligt med att starta med en chokladboll, en halvtimmes oändligt med att starta med en bättre än chokladboll. Så jag var fast helt enkelt, ville ju inte att de timmarna skulle gå till waste.

Vid två kom mamma förbi med rödspriten så jag la ner mobilen och började gnugga. Var fortfarande segt men det gick mycket bättre, något hände och jag fick tillslut bort allt. Vi bestämde att mamma skulle komma förbi efter jobbet idag så hon kunde få tillbaka rödspriten och komma med grejer som vi kom på att hon hade kvar hos sig. Hon fick även med sig lite saker från oss som vi hade lånat när vi precis flyttat in som lampor och en korg vi hade haft kläderna i innan vi köpte byråerna. sakta men säkert kommer lägenheten i ordning, vi har ju bara bott här i snart två månader, haha. Nån gång nästa vecka ska vi kolla på callefilles soffa med sen är vi nästan helt klara, gud vad jag längtar efter en soffa!

På kvällen blev det som sagt fest hemma hos Erik som bor oändligt långt bort, cykelturen dit dödade mig nästan, gillar verkligen inte att cykla... Det blev spel, lekar, öl cider och lite egna shotts som jag och Ola gjort. Turkisk peppar och zoo apor som lösts upp i varsin vodkaflaska. zooapsvodkan var inte alls god, tog bara en halv sån och sen ingen mer. Men turkisk peppar var god! Några drog ut till nation på kvällen och vi andra stannade kvar hos Erik lite längre. Mysig kväll helt klart, tack till alla inblandade och vad alla andra säger så vann jag och Anna på frågesporten!

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Jag har också precis råkat börja spela candy crush igen!
MarikaEdith
MarikaEdith,
Haha tur att det kom precis efter tenta-p iaf 😉
nouw.com/marikaedith