Tentan avklarad, nu shopping

Kattunge, Shopping, Tentor

Igår fick jag en liten myspluggkväll med Zorro. Det blev paprikakyckling i ugn med kroketter, eftersom det var bara jag som åt men ändå gjorde ordning hela paketet kyckling blev det mycket rester.

Det är lite klurigare att plugga till bara en tenta och när man är ensam om att göra det. Blir lätt att man chillar lite för mycket. Gick i alla fall igenom hela förra tentan och läste lite i boken, förra tentan var så lätt att jag misstänkte att den här skulle bli ungefär lika. Synd att jag mådde dåligt när förra tentan skulle skrivas annars hade jag nog sluppit det här nu.

När jag kom till tentan idag så var jag den enda som var anmäld till Robotmekanik. Gick många andra tentor samtidigt så var långt ifrån ensam i salen men hade min egna plats där just den enda som skrev robotmekanik skulle sitta. Tentan hade samma upplägg som den förra och nästan exakt samma bilder, han orkade nog inte göra om det allt för mycket när bara en skulle skriva. Men det var en lite twist på alla uppgifterna och några var helt nya så den var lite klurigare ändå tyckte jag. Hoppas det gick bra ändå.

Snart är Ola hemma igen efter besöket till Enköping och när han kommit hem ska vi ta bussen till Angelica, hämta bilen och dra på lite julklappsshopping. Ola ska även köpa nya byxor då hans sprack efter Angelicas fest.

Jag börjar även få mensvärk så kan bli en jobbig eftermiddag, hoppas det lugnar sig efter lite lunch. Som min mage kurrar! Länge sen jag åt frukost vid kvar över sju kan jag säga!

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer