Tentaperioden har börjat

Skola

Vi har kommit in i tentaperioden och därför blir det inte så många uppdateringar i veckan. Det som gäller är åtta timmars plugg i skolan och sen komma hem och antingen fortsätta plugga eller ligger död framför serier.

Vi hade dugga i Elektronik i Extrema Miljöer i måndags. Eftersom helgen inte riktigt gick som planerat så fick jag mindre tid än tänkt på att plugga till duggan. Den var klurig helt klart men det var också kryssfrågor så man kunde chansa om man inte visste. Dom flesta frågor hade dock flera svar som var rätt och varje fel svar tog ut ett rätt svar i samma fråga. Så om man visste att något var rätt och sen chansade på något annat så fanns risken att inte få något poäng på det som man visste var rätt.

I tisdags fick jag mejlet ovan som var mycket svårt att tolka sent på kvällen efter en dag med plugg då jag var lika slut som Zorro på bilden. Om man fick många poäng över godkänt kunde man få bonuspoäng till tentan. 17 poäng för godkänt, 24-30 poäng för två bonus poäng och över 30 för fler bonuspoäng. Jag fick inte veta exakta poängen men tydligen låg jag nära 30 för nu får jag chansen att redovisa våran labb för att flytta upp till fler bonuspoäng.

Jag har dock så mycket att göra nu med två inlämningar, två labbraporter, måste söka kurser senast på söndag, måste bestämma om jag ska till alperna i vinter senast på söndag och så klart tentaplugga till tentor som är dagarna efter varandra. Vore skönt att slippa redovisa också speciellt när jag inte tänkte skriva den tentan utan nöja mig med godkänt som jag får av inlämningsuppgifterna.

Mycket att göra och mycket att tänka på nu. Börjar känna av lite höstsnuva mitt i allt detta. Ola är snorig och har halsont, jag är snorig och huvudvärk, börjar även känna av halsen. Det kommer alltid så passande i tentaperioder, förkylning och mensvärk, helst båda två samtidigt. Nu är det till plugget som gäller, blir hemifrån idag då vi bara har ett övningstillfälle i roboten som jag tänker göra här istället.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Skola
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer