Tentaplugg

Nyårslöfte

Idag tog begriplighet igång på riktigt för på fredag är första och viktigaste tentan. Det är en av de svåraste kurserna i programmt (enligt mig och många andra) som vi egentligen skulle ha klarat redan men nu går igen för äntligen kunna lägga den bakom sig. Har inte så många tentaprioder kvar att klara omtentor i så man måste ta tag i de släpande kurserna som man tänkt att man kan ta sen. Förra perioden bockade jag av Mekanik 3 och den här perioden är det dags för Fysikens Matematiska Metoder. Det är skjut mycket att kunna och även fast man får ha med sig obegränsat med material är det superklurigt.

Förra veckan redovisade vi projektet och skickade in rapporten i projektkursen och bockade redan där av fem poäng. Därav blev det inte så mycket rörelse den veckan som jag hoppats då jag t.ex. inte kunde gå på någon av träningarna pga plugg och jobb. I måndags glömde jag dock klockan hemma och då hade jag en heldag i skolan och sen jobb på det så rörde mig ganska mycket, tvivlar dock på att det var strax under 25000 steg som jag saknar till mitt stegmål. Spelade dock match i lördags med och hade så ont i benen efter matchen och hela gårdagen att man kan tro att jag sprang mina 25000 steg då. Men jag nådde nog inte upp i mitt mål förra veckan och den här veckan är det bara massa plugg som gäller. Ska försöka träna nån av träningarna men sen i helgen är det match och då är första tentan skriven.

I morgon fyller mamma år så ikväll vi ska ut till henne i Långhundra och äta middag. Men det är även så att Jessica tar examen i morgon så vi ska lite halvt fira henne med. Ni får nog en uppdatering om det ikväll eller kanske i morgon, får se var jag hinner med.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer