Testar nya sminket

För att se vad det nya sminket jag testar är, gå till ett tidigare inlägg (här).

Nu är tentaperioden över för den här gången så i söndags testade jag det nya sminket jag fick hem förra veckan. Märkte när jag sminkade mig att jag skulle behöva en ny och bättre mascara fortfarande, den jag har klumpar sig bara. Gick rätt bra för att vara första gången och massa nytt men det tar nog ett tag innan man vet exakt hur man ska göra med allt och har inte riktigt alla tillbehör än, skulle behöva en svamp till foundation till exempel.

På vänstra bilden är jag osminkad och på högra har jag lagt på Maybellines the eraser eye som ska ta bort mörka ringar under ögonen, gick ju sådär.

Tog en förebild för att kunna jämföra hur det blev. Mina ögonbryn är verkligen helt kaos, ett är så mycket högre än de andra att man måste plocka bara under på det enda och bara över på det andra för att få de på nästan samma höjd men då är formen inte alls samma.... I-landsproblem. Därför jag köpt en brynpenna för att kanske lära mig sminka de så det ser mer lika varandra ut.

Men overall blev det helt okej, tog mycket längre tid än vanligt och blev inte så stor skillnad, förutom på ögonbrynen. Efter man gjort det några gånger går det nog snabbare och blir bättre men är nöjd med alla produkter jag köpte.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer