Testat Foodora!

Middag

När jag hoppade av bussen stod Ola och väntade på mig. Mysigt att få gå hem tillsammans, han ville även passera lilla asien som är en restaurang i närheten som vi sett skyltar om. Dock så gick vi runt hela kvarteret de skulle ligga i och hittade inte, vi misstänker att de lagt ner och inte tagit bort skyltarna. Vi var fortfarande sugna på att inte behöva göra egen mat men inte heller sugen på pizza, burgare eller kebab som typ är det enda som ligger i närheten. Därför så föreslog jag att vi skulle testa foodora, Ola tyckte det lät dyrt men när vi märkte att de hade studentrabatt så gick han med på det.

Jag beställde kyckling satay spett med jordnötssås, supergott var det. Tog ungefär en halvtimme att få hem maten, hur smidigt som helst! Två filmer har vi hunnit kolla på ikväll, vi har även varit ute med katterna, ska lägga upp bilder från idag och från den tidigare gången snart. Borde göra lite diskande, speciellt nu när middagen inte gav så mycket disk så jag kan faktiskt göra helt rent i diskhon är sällan så här hemma då jag är ansvarig för diskandet och bara är hemma i cirka tre timmar om dagen. Vill ju inte spendera min enda vakna och lediga tid på vardagarna med att diska.

I morgon väntar ett besök hos min syster för brunch och sen ett försök till att bada (för första gången i år, helt sjukt jag vet) om det inte blir för mycket regn och åska som vissa säger att det ska bli.

Ha det bäst!

//Marika

  • Middag
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer