This or that

​Katt eller Hund?

Som kattägare kan jag väl inte säga något annat än katt antar jag, men förstår inte varför man skulle vilja välja, älskar alla djur!

Jeans eller Mysbyxor?

När de väl är på så föredrar jag jeans men när man står där på morgonen utan byxor och ska välja så drar jag hellre på mig mjukisbyxor.

Svart eller Vitt?

Beror helt på om det gäller kläder, inredning eller vad det nu är men eftersom att alla väggarna i förra lägenheten och den här lägenheten är helvita så vill jag nog hellre ha lite mer svart och tycker det är mysigt med mörka färger.

Hus eller Lägenhet?

Skulle helst vilja ha hus men det är så dyrt och vi vet inte vart vi vill bo än riktigt så kommer nog köpa en lägenhet, förhoppningsvis relativt snart.

Komedi eller Thriller?

Komedi

Sommar eller Vinter?

När det är sommar längtar jag efter vintern och är det vinter så saknar jag sommaren så just nu säger jag sommar för det var länge sen det var varmt och skönt som det äntligen börjar bli.

Sverige eller Spanien?

Jag skulle nog inte vilja leva i den värmen hela tiden, som jag sa innan så saknar jag vintern när vi haft sommar länge så jag tror Sverige passar mig bra, iaf i längden men tillfälligt kanske jag skulle kunna bosätta mig i Spanien.

Sten eller Sandstrand?

Finns ju typ inget oskönare än att få sand överallt så väljer nog sten.

Krogrunda eller Hemmakväll?

Har alltid varit mer av en hemmakväll person, så länge man kan dricka då med 😉 Kan ha att göra med att de flesta utekvällar varit på universitetet och klassen som bestod av killar som vill sitta och snacka i hög musik så man inte hör varandra istället för att röja på dansgolvet.

Kött eller Fisk?

Försöker att äta mindre kött men det är dock dyrare och jag har inte lika mycket erfarenhet av att tillaga det, så det blir oavgjort.

Chips eller Godis?

Chips är alltid gott, godis är jag bara sugen på ibland och då typ bara choklad eller lakrits.

Svartvitt eller Färgkort?

Gillar färger men svartvitt kan vara fint när man kört väldigt mycket färger. Svartvitt känns mer seriöst och jag är inte så seriös av mig så färger passar mig bättre.

Diska eller Tvätta?

Så länge vi inte har tvättmaskin i lägenheten så är det nog att diska, speciellt nu när vi har diskmaskin.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Håller med dig i de flesta faktiskt, så kul! Jag skulle nog dock kunna leva i värmen ett bra tag haha :> <3
nouw.com/emmaengstrom
MarikaEdith
MarikaEdith,
Va kul! Det är svårt att bara ta en av många av dem då sammanhang kan påverka så mycket! 🙈💕
nouw.com/marikaedith