Tidig morgon och stor oförtjänd förlust

Blev en tidig morgon med att hämta mamma på jobbet när hon slutade, kvart i åtta på morgonen, och åka till Stenhagen för att handla lite. Jag kände inte riktigt för att cykla hem från jobbet i kylan och mörkret igår så nån hade mammas bil så skulle hon cykla till oss på morgonen och hämta bilen. Hon var dock inte heller så taggad på att cykla till oss i fem plusgrader så jag åkte och hämtade istället. Slängde in cykeln i baksätet och sen shoppa på Ica.

Vi var ganska ensamma på Ica vid åtta på morgonen på Ica, bara vi och pensionärer. Vi hade nästan helt slut på kattsand så det var på tiden att vi åkte och handlade. När vi kom hem och tömde, gjorde rent och sen fyllde lådan så var båda där direkt för att utföra sina behov. Trixie brukar dock alltid sätta sig när man rensat men det brukar inte komma något, vill bara vara trotsig för att man gjort rent, haha.

Sen blev det match, vi spelade bra men resultatet drog iväg snabbt, speciellt då de satte mig på backen och jag skapade såklart en straff. Spelat back två matcher och fixat straff åt motståndarna båda gånger. Men de här ligger först i serien och de har en otrolig målskillnad med uppemot 100 gjorda mål så de vet hur man är effektiva även om de inte fick så många lägen. Tyvärr så är det den här matchen då vi har största förlusten utan att göra mål som nästan hela familjen var där och kolla. Fick dessutom en dålig nickträff på en väldigt hård boll tidigt i matchen så hade ont i huvudet hela matchen så kunde inte riktigt tänka smart. Har fortfarande ont i huvudet så har inte fått lika mycket gjort på kvällen som var tänkt, har inte ens orkat duscha än men ska försöka hoppa in efter de här inlägget.

Det blev en paj till middag igen, andra gången i livet Ola gör en paj men den blev inte vegetarisk den här gången och sen blev otroligt god. Kommer definitivt göra igen. Började på en ny serie till middagen, drakprinsen, även den animerad men verkar bra än så länge. I morgon har jag inget schemalagt men vi ska jobba med projektet och kanske göra inlämning i regleren som ska in på tisdag. Hoppas huvudet mår bättre då, är så jobbigt att behöva tänka med med här jobbiga huvudvärken.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer