Tidig träning

Skola, Fotboll, Träning

I verkstan går det framåt, vi har fått fram alla bitar som absolut måste vara där iaf. Nu har vi bara detaljen av att sätta ihop dem och finslipa. Hela onsdagen kommer grabbarna vara i verkstan och jobba på att sätta ihop, skriva klart kod och skriva på rapport. Jag kommer att ansluta så fort jag bara kan.

Träningsproblemet har äntligen blivit löst och vi har fått in fler träningar i schemat. Ungefär två träningar i veckan är det inlagt nu vilket känns bra. Träningarna den här veckan ligger lite tidigt dock, 17.45 är det samling. Idag gick det bra då jag inte slutade så sent men i morgon slutar jag 17.00. om jag ska ta bussen till träningen så går den 17.12 från mig vilket är lite kärvt att hinna med, speciellt om man även ska få något i magen. Men det är samtidigt skönt att få spela medan solen är uppe och det inte hunnit blivit kallt igen, kanske mina lår överlever träningarna bättre.

Missade dessutom bussen till träningen idag men hann ändå lagom i tid, tur att de går så ofta när det fortfarande är tidigt på kvällen. Nu är vi på väg hem, väldigt blandade känslor med det här med tidig träning. Istället för att vara kallt så är det varmt, istället för att få håll så har man inte hunnit äta, istället för att ta det lugnt när man kommer hem så får man stressa men nu hinner man duscha ordentligt iaf.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer