Tillbaka i skolbänken

Plugg

Idag är det exakt ett år sen som jag började jobba heltid efter studierna. Jag var inte helt klar med min examen när jag började jobba utan hade 15hp av valbara kurser kvar att göra. Så under hösten förra året pluggade jag en 7,5hp kurs med studietakt på 25% och på våren var jag anmäld till två 7,5hp kurser med studietakt på 50%, allt på distans. När jag hade gjort höstens kurs och första kursen under våren så hade jag tekniskt sett tillräcklig med poäng för att söka examen.

Jag började ändå på den tredje kursen som handlade om att skapa egna hemsidor för jag tyckte det lät så kul. Det blev dock lite mycket att jobba 100%, plugga 50% och samtidigt flytta till Linköping, köpa bil, blogga, starta youtube och allt vad jag hade för mig i våras så jag avslutade aldrig den kursen.

Men jag tycker det är så kul med programmering och vill lära mig mer så har sökt och blivit antagen på en kurs i app-programmering på distans. Den har studietakt på 25% så lite mer hanterbart, ska försöka följa den nu i höst och även göra klart den andra kursen om jag hittar tiden till det.

Mitt mål med Youtube är att få den lite mer teknik-inspirerat så kommer få nytta av kurserna där. Om ni har något tips på appar jag skulle kunna skapa så säg till så kanske jag gör en video när jag gör appen!

Ha det bäst!

//Marika

  • Plugg

Gillar

Kommentarer