Tillbaka i Uppsala

Plugg

Vaknade upp relativt tidigt idag, åt frukost och började packa våra väskor. Vi kom tillbaka till Uppsala innan lunch med två nya tillskott till lägenheten. Det första är glas, likadana som vi har fast de vi har är slitna och vi har lyckats tagit sönder två (jag ett och Zorro ett). De är perfekta O'boy glas på morgonen så det var bra att vi fick nya.

Det andra vi fick med oss var en skohylla från Olas syster Frida. De behövde den inte längre och vi är i behov av en så vi fick den. Blev superbra att få undan skorna i så det ser mindre stökigt ut precis innanför dörren.

Nu har vi ätit lunch, vi var lite lata så jag åt köpt lasagne och Ola åt hamburgaren som fanns kvar. Ikväll blir det pizzorna som blev kvar från i fredags, jag har en köttfärssåsmatlåda kvar och Ola steker köttbullar till matlåda tills imorgon.

När vi kom hem städade jag upp lite då vi hade lämnat lägenheten i kaos. Vi fortsatte lite på inlämningsuppgiften i digital kommunikation men den är mycket klurigare än den första så vi är lite lost. Bestämde oss för att kolla på serier och fråga på lektionen imorgon och hur vi ska gå vidare från där vi är. Idag mår jag bättre i hals och huvud men mår ändå konstigt och ingenting smakar som det brukar. Snart är det Alla hjärtans dag, vad ska man hitta på då månntro?

Ha det bäst!

//Marika

  • Plugg
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer