Tillbaka till skolan

Skola

Hallojsan!

Idag börjar skolan igen. Jag är dock ledig första dagen men Ola har en programmeringsföreläsning, den börjar inte förrän klockan 13ak. Så på morgonen har jag, Ola och mamma röjt lite i lägenheten, Ola skruvade ner vårat skrivbord inför flytten och mamma och jag har tvättat, diskat och städat lite.

Det är sjukt fint väder ute idag så vi tog en snabb lunch på balkongen innan jag och Ola tog oss till skolan och mamma till optikern. Jag och Ola gick upp relativt tidigt idag för planen var först att vi skulle ta en liten springtur innan skolan och Ola ville hinna kolla på GoT. Dock så fick jag ett knä i ryggen/höften på matchen igår så jag hade svårt att stödja på högerbenet när jag gick upp så då slopades idén om att gå ut och springa. Jag hade redan erbjudit mig att skjutsa Ola till skolan så han inte skulle behöva cykla efter vi sprungit så det fick jag hålla kvar vid. Eftersom han bara har en föreläsning så det kändes onödigt att åka fram och tillbaka med en och en halv timmes mellanrum så bestämde jag mig för att stanna kvar och sitta in på föreläsningen. Jag har redan gått den här kursen så tog med mig datorn och sitter nu och bloggar på föreläsningen.

Det ingen av oss alls tänkte på var att Ola lika gärna kunde kört bilden själv så jag kunde varit hemma.... haha, det är lätt att vara efterklok. Jag är lite förväntansfull idag och kollar min mobil hela tiden för det finns en liten chans att V-dalabostäder kommer höra av sig idag eller i morgon om att vi kan få en tidigare inflytt i lägenheten!


Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Skola

Gillar

Kommentarer