Tjuvstartar semestern med båt-övernattning

Här kommer en riktig bildbombning för gud vilken underbar kväll vi hade i torsdags! Pappa och hans sambo är ute med båten och tyckte vi skulle möta upp dem. Vi åkte till Stegeborg efter jobbet och hade den mysigaste kvällen.

Vi började med fördrink och snacks på båten, jag såg båten på midsommar förra året men det här var första gången Ola var på båten. Han såg inte heller förra båten utan bara förrförra.

Sen blev det middag på hamnkrogen, vi började med förrätt och huvudrätt för vi trodde inte vi skulle orka med efterrätt också. Men det gjorde vi. Jag tog en belgisk våffla med en röra på lufttorkad skinka, syrad silverlök, riven svecia och krasse (vet inte vad exakt det är men det är vad menyn sa). Var väldigt skeptisk men det var faktiskt det godaste av allt jag åt.

Vi spenderade natten på båten, inte det mest optimala för en person som inte klarar av ljud när man sover. Ola sov som en stock som vanligt men jag fick ihop fyra timmar kanske.

Det var en lite tjuvstart på semestern, vi gick upp vid innan sju för att åka hem och jobba. Gick ju sådär när man sovit lite så checkade ut tidigt till semester. Började semestern med att ta en tre timmars nap istället för att städa och packa till resan på lördagen. Men har man semester så ska man inte stressa.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer