Tokig eftermiddag

Skola, Fotboll

Efter lunchen gick vi till verkstan för att fortsätta med jobbet. Jag skulle endfräsa bitarna vi sågat och Ola förborrade hål så vi kan sätta ihop delarna sen. Det gick inte alls bra då det bara är smidigt att endfräsa bitar som är 30 cm eller mindre men vår bit var 45 cm.... För att göra en lång historia kort så får vi såga ut en ny bit i morgon.

När vi kom ut därifrån fick jag ett sms om att våran match som är planerad på söndag eftermiddag är flyttad till lördag morgon. Vi ska ut på fredag och fira en kompis och vi har redan köpt biljetterna dit. Det här förstörde våra planer ganska mycket. Om matchen hade flyttat till lördag kväll eller söndag morgon hade det varit lugnt men varför behövde både tid och dag byta... Men så länge det inte är dagen efter Valborg så ska jag väl vara nöjd. Får bli en lugn utgång helt enkelt.

När jag kom hem så fick jag en försenad födelsedagspresent från mamma. Vi tappade bort våran laserpekare till Zorro för ett bra tag sen och den har fortfarande inte kommit fram. Det låg en ny i brevlådan som mamma lagt där innan hon drog till jobbet. Nu kan vi leka med Zorro och fortfarande vara lata, perfekt.

Vi har planerat tacos med kyckling ikväll men för det måste vi ta oss till Ica och handla. Blev så less när saker inte gick som jag ville och nu spöregnar det ute så vi får se när vi orkar ta oss dit. Tur att vi hann hem innan det började regna iaf. I morgon ska vi börja i verkstan igen så hoppas vi hittar en bra lösning till hur vi ska göra det här.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer