Torsdagsbesök av yngre syskonen

Middag, Gäster

Igår eftermiddag kom två av mina syskon ner för att besöka oss över helgen. Kvällen blir så himla mycket längre när man inte bara slösar bort den framför serier. Jag jobbade ungefär en halvtimme till efter att de kommit och sen mötte vi upp Ola som passade på att åka hem när han hade en lycka för att sen fortsätta jobba hemma. Han hämtade ut ett paket från Ikea som jag började skruva på medan Jessica och Rikard tog varsitt glas i soffan. Hann skruva i fyra skruvar innan det var väldigt bråttom att åka och handla.

Lagade pastapesto med kyckling, bacon och svamp som höll på att sluta i katastrof. Ola hade receptet i huvudet men satt i möte och hade absolut inte alls tid och vi var superhungriga så jag började steka kyckling utan att veta var jag skulle göra därnäst typ haha. Men sen kom han och räddade situationen.

Efter maten gick vi ut och testade elsparkcykeln och inlinesen. Visste ni att elsparkcykeln hade tre olika modes och alltid levereras i beginner-mode? Inte undra på att jag va tvungen att sparka upp för alla backar 😂 Nu är den inställd på snabbaste och jag kanske faktiskt kan hänga med cyklister!

Sen blev det en liten promenad, Rikard tänkte springa på morgonen idag så då ville han kolla in vart man kunde springa. Vi visade honom bäcken vi brukar springa runt. Sen gick vi tillbaka och spelade kort och ändå kom man i säng i tid, hur gick det till?

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer