Träningsproblem

Fotboll, Träning

Träningarna har dragit i gång ordentligt nu och min tå har läkt tillräckligt för att kunna vara med igen. Vi kör två gånger i veckan och nu ligger tiden klockan 19 istället för 18. Det är väldigt skönt för slutar jag fem hinner jag inte hem emellan men nu kan jag äta mat i lugn och ro innan jag tar mig iväg. Tisdagar är träningarna nu på valsätra ip vilket är ett bättre cykelavstånd för mig. Det kostar inget att ta sig till träningen och man slipper matcha bussar, dock så är tisdagsträningarna på sävja ip så dit måste jag åka buss. Var först inte sugen på att träna igår men efter nyheter jag tänker berätta senare idag så fick jag lite ny energi så det blev träning igår ändå.

Det betyder alltså att jag åkte bussen. Jag åker buss nummer 5 till sävja så jag kan gå till bussen och den tar lite kortare tid än när jag ska ta mig till Danelid, de är ju skönt. Dit är det inga problem egentligen och det är flera i laget som åker buss så vid stationen får man oftast sällskap. När man ska hem blir det klurigare då bussen går mer sällan och man vet inte exakt vad klockan är när man slutar. Vi ska sluta 20.30 och om vi slutar tidigare hinner man med 20.33 men det är sällan. Nästa går 20.48 så man kan oftast chilla efter träningen och sen hinna lagom till den bussen men igår höll träningen på längre. Jag böt skor och såg sen att de som brukar åka buss redan gått, kollar på klockan och börjar springa för att hinna med bussen. När jag kommer till parkeringsplatsen märker jag att de som skulle åka buss idag tydligen fick skjuts. Jag fortsätter springa mot busshållplatsen och missar såklart bussen med en halv minut. När jag kommer fram till busshållplatsen visar klockan 10.47, så den hade gått tidigt...

Den obligatoriska kattbilden.

Fick sitta själv och vänta på bussen i en tio min sen kom Jill och vi väntade tillsammans. Såklart var den bussen sen så det tog över en timme att ta mig hem... Dessutom så lyckades jag lägga vattenflaskan under någons grejer i början av träningen och kunde inte hitta den. Fick låna lite vatten av andra men jag brukar dricka en hel flaska själv så efter träningen mådde jag illa av att inte druckit tillräckligt. Hittade den när jag skulle hem iaf så kunde dricka på bussen. Dessutom skavde mina inlägg idag också, måste nog gå in dem ordentligt nån gång. Sen blev det gorbys, snabb dusch och direkt i säng.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer