Träningsvärk

Plugg, Skola

I morse var det lite svårt att komma ur sängen, inte för att jag var trött då jag ändå sovit en hel del i natt utan för att träningsvärken var ett faktum. Blev ett ordentligt styrkepass på första delen av träningen igår och den gör sig påmind nu. Både Anna och Matilda känner likadant så är skönt att inte va den enda som är otränad 😅 Det var länge sen man hade träningsvärk, förutom i vaderna från förra veckan, men så här i hela kroppen var länge sen. Skön känsla ändå, att man varit duktig.

Nu sitter jag och Anna på mekaniklektion och Ola är på Internet of things-föreläsning, han kommer gå på mekaniklektion efter den vid tre medan Anna och jag slutar efter den här lektionen. Då ska jag möta upp mamma för att köpa en skrivare hem till mig och Ola. Mamma och mormor var och köpte en skrivare till mormor för någon vecka sen i samband med att mamma skrev ut många många många sidor till mig och Ola som vi fick ha med på tenta. Mormor tyckte då synd om både mig och mamma så hon ville köpa en skrivare till mig i tidig födelsedagspresent.

Visade sig att det var mycket mer att göra den här veckan än vad som syns på schemat. Har en inlämning till fredag som jag helt missat så blir säkert massa plugg ikväll.

Ha det bäst!

//Marika

  • Plugg, Skola
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer