Tre år hos oss!

Kattunge

För tre år sedan, den första september så flyttade vi till våran studentlägenhet i Triangeln i Uppsala. Andra helgen i lägenheten hade vi inflyttningsfest på golvet med kartonger som bord. Helgen efter, den 15 september, exakt ett år sen idag, blev vi två tre. Våran älskade Zorro flyttade in.

Är ni beredda? Jag plockade ut de bästa bilderna på honom som jag har på min mobil (som är ny sen april) och det är en hel drös! Här kommer några av de bästa bilderna på våran älskling som varit våran i tre år nu!

Två av de bästa köpen vi gjort till katterna, vilket också såklart varit de två dyraste, är katträdet och sängen. Sängen hade vi när han kom hem till oss första gången och han hittade den på en gång! Har sovit i den dagligen och den är väldigt välanvänd. Kanske dags att tänka på att köpa en ny, den är ju ändå tre år gammal nu! Katträdet har också varit en favorit och det finns många ställen att sova på en den.

Man har även hittat honom på en del konstiga ställen. Så fort man håller på med något så ska han vara där och helst i det man håller på med. Inte alltid jättesmidigt men ofta väldigt gulligt. Men det har inte alltid varit en dans på rosor, förutom att han krafsar på allt, klättrar på saker han inte ska klättra på, har ner saker på golvet, jamar högt och jagar syrran runt hela lägenheten så har han även råkat ut för en del tråkigheter.

När han var ganska ny hos oss så klättrade han upp på hatthyllan och fastnade med benet, fick panik när han skulle ner och stukade det. Det var första hjärtattacken han gav oss och många fler skulle det bli då det visade sig att han har epilepsi. Flera korta anfall och ett långt då vi inte trodde han skulle överleva men tänk vad sjukvården kan! En tablett om dagen och han är nästan ett helt år anfallsfri nu! Han fick även ett svullet öga när vi flyttade till Linköping och fick ögondroppar ett tag.

Även om syrran mest tycker han är jobbig så är de väldigt söta tillsammans väldigt ofta. Det är en del kramar och pussar mellan bråken.

Förutom att vi bott i två olika lägenheter tillsammans, där den sista med balkong helt klart är hans favorit, så har han även fått följa med på en hel del äventyr. Han har varit i Hummelsta hos Olas föräldrar, hos mamma i Långhundra, hos syrran när hon bodde i Vallentuna, på semester ute i Aspnäs och hos mormor i Knivsta. Han var även hemma hos hans mamma en kort stund men kom inte riktigt överens med mamma så han fick komma hem igen. Han har säkert varit med på något mer som jag inte kommer på just nu.

En social katt kan man minst säga. Skulle inte byta ut dig mot något annat i världen, älskar dig vår fina Zorro <3

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer