Tre födelsedagsfiranden

Fest, Födelsedag

Blev en lång dagen med massa firanden. Först för Erik som kommit ner till Uppsala över dagen för att ha möte med sin ämnesgranskare på hans födelsedag så vi fick äran att äta lunch tillsammans. På Orvars igen, där vi var igår på middag. Dock så blev Eriks tåg försenat pga all snö så hans möte blev försenat. Vi skulle vara där vid två för då börjar Orvars erbjudande om att man kan köpa två burgare till priset av en. Dock så var jag hungrig redan vid ett och lunchen blev bara mer och mer försenad så jag åt matlåda istället och sen bara drack massa Cola på nationen.

Efter "lunchen" blev det en snabbis hemma med packning, sminkning, byta om och mata katten innan vi drog vidare till Anna och Anton. Anton fyllde år igår och Anna i tisdags så de hade ett gemensamt födelsedagshäng där de bjöd på middag och tårta, hur mysigt som helst.

Vi hade med oss lite födelsedagspresenter. Sist Anna va hos oss så skulle vi bakat chokladbollar efter yogan dock så blev vi våldgästade av alla som kom från beer and whiskey festival så vi hann aldrig med det. Därför gjorde jag och Ola de och gav till Anna som födelsedagspresent då vi redan hade alla ingredienser, min idé såklart. Detsamma gäller det vi gav till Anton, sampels av rom och whisky, så Ola fick nytta av de små sampelflaskorna han fått hem och druckit upp.

Anna tänkte på mig och hade gjort en kladdkaka då jag inte gillar tårta så mycket, men massa marsipan fick jag ändå. Vi stannade till kanske ett - halv två eller två eller nånstans där. Somnade direkt när vi kom hem och vaknade inte förrän min klocka på armen vibrerade att jag borde röra på mig. Mådde ändå inte toppen fast det inte kändes som att jag drack så mycket igår. Men fick prova en del av Antons väldigt speciella förråd, t.ex. något 80%igt som tydligen skulle vara supervidrigt men var ändå helt okej.

Tack för dagen och kvällen alla inblandade.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer