Trixie växer upp

Kattunge

För lite mer än ett halvår sedan kom denna lilla donna till världen och förändrade våra liv. Hon är en av de gosigaste katterna jag träffat och älskar att busa med storebror. Kom på idag att det var 10 dagar sedan hon fyllde ett halvår, hur kunde vi glömma att fira det? När hon kom till oss för tre månader sen var hon så här liten och söt som ni ser på bilden nedan. Bilden under den är tagen idag, då hon är strax över sex månader, hon har växt massa även om hon fortfarande ser så liten ut.

Nedan kan ni se skillnaden på Zorro när han kom till oss och när han var sex månader gammal. Svårt att jämföra på en bild men det ser ut som att han var större vid sex månader än vad hon är nu. Han är ju kille också så de växer snabbare plus att hon inte äter blötmat utan bara torrfoder, kan ha påverkat lite.

I början när hon kom till oss så tog hon över alla Zorros favoritställen, till och med han säng fast vi köpt en egen, större och gosigare säng till henne. Hon har nu visat att hon bestämmer och låtit honom få tillbaka några platser. Hon sover mycket i sin säng och knappt alls i hans längre så han får sova där och i trädet sover hon nästan bara högst upp så han kan få ligga i huset.

De trivs bra ihop nu och slickar lika mycket på varandra som det biter. Hon har inte heller tagit efter hans hyss som att klösa på fönster och dörrar när man ska sova men hon har lyckats hoppa upp på både nya hyllan och ovan på kylen. Hon har växt in bra i våran lilla familj på fyra och vi kunde inte önskat oss en bättre lillasyster till Zorro.

Grattis i efterskott på halvårsdagen vår lilla Beatrix <3

Ha det bäst!

//Marika

  • Kattunge
  • Nära S:t Johannesgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer