Truth or Dare

Bio

Inte speciellt mycket hände idag innan skolan förutom en lång promenad med Zorro. Efter två timmar av föreläsning åkte vi till jobbet och lånade mammas bil. målet idag var många och vi hann med mycket. Först lämnade vi tillbaka kameran jag fick av Ola gör att jag fått upp ögonen för en likadan men som man kan vrida skärmen på. Men när vi åkte runt till olika ställen för att hitta den så var det ingen av butikerna som hade den på lager tyvärr. Så beställde den på nätet när jag kom hem istället. Det vi faktiskt kom hem med var en påse till oss med mat och engångsartiklar till Valborg och sen dubbelt så mycket saker till Zorro. Vi köpte på oss massor av mat då det är lättare att köpa sånt när man har bil att transportera det i. Sen lämnade vi tillbaka bilen till mamma och cyklade hem, vi båda var väldigt trötta vid det här laget.

Vi hade köpt frysmat vi bara kunde värma i mikron för vi båda var då väldigt hungriga och ville att de skulle gå snabbt. Ungefär en timme hade vi till att varva ner och tagga om till bio. Truth or dare har premiär idag och Ola och jag gick och kollade på den. Första gången någon av oss gick på skräckfilm på bio, väldigt spännande och helt rätt sorts skräckfilm. Inte bara massa skrämmoment utan en riktig handling med.

Efter bion märkte jag hade jag hade fått massa meddelanden på Messenger. Något jag väntat på hela veckan var äntligen på gång! Mer om det i nästa inlägg.

Ha det bäst!

//Marika

  • Bio
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer