Tur i oturen med hemresan

Kattunge, Jobb

Hann inte städa så mycket mer på kvällen. Eller snarare orkade inte för efter lunchen så tappade jag all energi och la mig i sängen och kollade på Youtube istället. Vi lyckades ändå tvätta och bädda rent i sängen så det är disk och dammsugning kvar att göra då, får se när det blir. När jag städade så ställde jag Zorros bur bredvid skrivbordet, under en filt om brukar ligga där och helt plötsligt så ville han sova är inne. Han sov där inne hela kvällen typ i flera omgångar, mycket märkligt, trodde att han inte gillade buren.

Hann inte heller fixa med bloggen medan tvätten var i maskinen för jag skulle först lägga in bilderna från matcherna jag spelade för en månad sen. Anna och Ola hade ju tagit oändligt mycket bilder på en av matcherna så tog ett bra tag att gå igenom alla och sen avbröts det när man var tvungen att springa ner till tvättstugan. Valde iaf ut vilka bilder jag ville ha över till datorn och fick också över dem dit men när jag skulle lägga över dem i facebookgruppen så att alla fotbollskompisarna kunde se så gick det mindre bra. Blev därför nästan en hel timme sen i säng och lyckades ändå inte få över bilderna...

Vår spontana middag igår

Därav ingen uppdatering igår. Ska försöka skriva om i helgen snart. Men nu har jag iaf jobbat klart för idag. Blev lite senare än jag brukar så hade typ fem minuter på mig att ta mig till bussen vilket jag såklart inte hann. Nästa gick 30 min senare.... Så jag kollade lite på Youtube medan jag väntade. Två minuter innan 804 skulle komma så stannar 773 som är en direktbuss till Uppsala. Den ska inte stanna på den här busshållplatsen så blev lite fundersam men tydligen var det någon som hade hoppat på fel buss så busschauffören släppte av henne där och lät mig gå på. Väldigt skönt då den här bussen går typ en kvart snabbare än den andra så blir nog inte så mycket senare hem trots allt!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer