Tv och sega föreläsare

Lägenhet, Skola

Började först efter lunch idag med. Riktig skön vecka ändå med massa sovmornar om det inte vore för de två fyra timmars labbarna vi har. Igår städade jag undan lite fler kartonger och la undan kläder, ingen aning om hur jag lyckades med det när vi inte riktigt har nånstans att ha kläderna. Igår kom mamma förbi med tv och idag kom hon förbi med hylla att ställa tvn på så nu började det likna något!

Diskade undan lite grejer och lagade mat innan skolan. Snart är alla köksgrejer på plats i hyllorna, nu saknar vi bara lite fler möbler 🛋

Robotmekaniken har börjat bli så oklar. Det känns som att ju längre man kommer i utbildningen ju sämre upplagt är kurserna. Nu är det typ doktorander utan någon pedagogisk utbildning som håller i kurserna så det är väldigt dålig uppstyrt i nästan alla kurser. Reglertekniken är helt okej. Igår gick elektronik i extrema miljöer över till engelska för vi har en som gör sin master här som inte kan svenska. Genast blev det mycket svårare att hänga med för föreläsarens engelska är inte så bra. Robotmekaniken har alltid varit på engelska men föreläsaren skriver så gräsligt på tavlan att om man ska försöka anteckna själv utifrån de hamnar man så långt efter för man försöker tolka vad han skrivit. Dessutom så suddar han ut saker så fort han skrivit något och förstår inte frågorna som ställs utan förklarar helt andra saker. Inte lätt det här, tror jag bara ska köpa boken och plugga själv istället.... Kursen i sig verkar inte så svår så de borde gå att läsa in själv.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer