Underbar gårdag i backen

Fest, Spel, Comeback, Snö

Jag brukar kunna bli lite åksjuk men även fast jag satt och stirrade i mobilen och bloggade nästan hela vägen upp så kände jag inte av något illamående alls. Fick dock lite halsont i bussen upp som höll i sig hela dagen. När vi kom fram så bytte vi om, mötte upp Erik, fick våra liftkort och sen körde vi bara.

Vi kom fram vid halv tio och var ute i backen vid tio. När klockan blev tolv tyckte vi att det var dags för lite fika vi hade med oss. Erik och Emil tyckte dock att det betydde en macka i farten medan Anna, jag och Albert satte oss ner en stund och tog det lugnt.

Det här är första gången jag åker snowboard sen jag opererade mig. Det gick ändå väldigt bra men när jag satte mig ner på fikat så började jag få känningar så bestämde mig för att vila till lunchen som var en timme bort. Satt och pratade med Ola som var hemma bakis under hela tiden de andra var ute och åkte. Vid ett kom de tillbaka in och vi åt hamburgare till lunch. Efter lunchen kände jag inget alls i knät så följde med ut och åkte i några timmar till.

Det var helt underbart att få stå på brädan igen. Även om det gick lite svajigt och lagom tills man kommit in i det igen hade benen blivit för trötta för att fortsätta så längtar jag redan tills nästa gång. Tyvärr blir det nog inte förrän nästa vinter men det var superkul att vi lyckades klämma in en dag i backen innan snö är borta.

På vägen hem var vi sega till bussen så vi kunde inte alla sitta med varandra. Vi hamnade iaf två och två, killarna på övervåningen med alkoholen och vi tjejer på undervåningen men varm choklad. När vi skulle åka blev det lite strul med bakdörren på bussen som vägrade stänga sig ordentligt men efter att en annan busschaufför och en passagerare från den andra bussen hjälpt till kunde vi rulla iväg.

Detta gjorde att jag blev ännu senare till spelkvällen än jag redan va men det gjorde inte så mycket, vi hade hur kul som helst med Tacos, brädspel, vem vet minst och ett och annat glas cider med några av de bästa LLBK-brudarna.  Efter massa spel satte vi igång bloopers på storbildstvn och garvade arslena av oss, så himla kul vi hade. Helt plötsligt var klockan halv två och bästa Ola kom och hämtade mig även fast han låg och sov när jag ringde.

Lagom när vi kom hem slog klockan två, eller ja egentligen tre då vi går över till sommartid. Jag hade då varit vaken i 21 timmar och slocknade så fort huvudet la sig på kudden. Vaknade idag lite bakis och med ännu mera halsont. Planen idag är att göra uppgifter till i morgon, får se hur det går.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer