Underbart mycket snö med sovmorgon

Igår under näst sista och sista föreläsningen snöade det och blåste som bara den. Blåste gjorde det redan när vi cyklade till skolan vid åtta på morgonen, vilket gjorde det svårt att komma framåt. När vi cyklade hem hade det tack och lov blåsten och snöandet avtagit. Under natten och morgonen har det dock snöat en hel del så backen är helt vit och fin, underbart att titta på, lite jobbigare att cykla igenom.

Idag hade vi ordentlig sovmorgon, började först vid 13, detta för att jag valde igår att avregistrera mig från Operativsystem 1. Jag älskar när man kommer upp i tid på en sovmorgon och får vettiga saker gjort. Jag hann läsa lite i mekanikboken, diska och vi gick ut med Zorro så han fick möta snön ordentligt för första gången. Han är inte ute då ofta så det var inte snön som var intressant i början utan allt ljud från alla håll och blåsten som var intressant. Men efter ett tag började han gå runt och lukta. Tror hundar tycker snön är mer rolig än katter men fick han att jaga en snöboll iaf. Efter tio minuter så gick vi in, lite oroliga för att han skulle frysa massa.

Såklart så lyckades jag inte få en enda bild då han kollar på mig, jag är ju det mest bekanta och alltså minst intressanta där ute. Nu har jag snart klarat av fyra timmar i skolan, Ola hade ju turen att sluta redan vid tre. Även fast man bara gått i skolan halva tiden mot igår så är man ändå lika trött nu som igår vid den här tiden. Att gå till fem är väldigt tröttsamt. I morgon går jag tio till tre, det är typ den optimala skoldagen, man hinner inte bli trött när man slipper börja tidigt och sluta sent.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer