Uppdaterad header och profilbild

Middag, Outfit

Tanken var ju att uppdatera bloggen med ny header, profilbild och design under #nouw30daychallenege men på grund av både skola och förkylning och allt jag drabbades av under den månaden blev det aldrig av. Nu, nån dag sent, har jag äntligen tagit tag i det. Tvingade ut Ola i kylan för att ta nya bilder i det fina vädret, var inte meningen att dessa bilder även skulle hamna i headern men ville uppdatera även den när jag ändå höll på. Det betyder alltså att headern är ny, profilbilden är nu och hela designen på bloggen har jag fixat till. Finns fortfarande mycket mer att göra men det här är en bra början.

Jag har lite delade känslor om det här superkalla vädret vi haft de senaste dagarna, det är hur fint som helst när solen är framme hela dagen och skiner upp både utomhus och inombords. Februari är lite mindre grå och tråkig när solen är framme även om den går upp ganska sent och ner rätt tidigt med. När det är minusgrader hela dagen och natten slipper man även allt slask som blir av plusgrader vilket är helt underbart. Nu när det snöat och snön plattats till ovanpå all hal is blir det inte heller så halt och spårigt längre vilket är en stor tumme upp för oss vardagscyklare.

Nu kommer jag bara på positiva saker med kylan, den enda negativa följden med att det är så kallt är just det, DET ÄR SÅ KALLT! Jag som fryser hela tiden cyklade idag till skolan med långkalsonger, byxor och mjukisbyxor utanpå, linne, t-shirt, tjocktröja och vinterjacka, mössa, handskar och halsduk och ändå så var det superkallt. Det jobbiga sen är att lagom till man kommer fram till skolan har man fått upp värmen av allt trampande så man är svettig istället. Hoppas ni uppskattar den nya looken på bloggen, nu ska jag och Ola laga baconinlindad kyckling som jag var så sugen på att äta igår. Är fortfarande väldigt sugen på det.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer