Uppdatering om gårdagen

Middag, Plugg

Förlåt för inläggstorkan. Hade lite tentaångest igår och sen iväg på påskmiddag så fick inte till något inlägg alls. Jag mår inte dåligt över tentan egentligen utan mår bara allmänt dåligt av att sitta inne och plugga hela dagarna. Men nu till något roligare, påskmiddag i Årsta.

Till förrätt blev det sill, potatis och en och annan snaps. Till huvudrätt Janssons, Karlssons, prinskorv, köttbullar, revbensspjäll och allt de vanliga. Efterrätten blev kladdkaka och cheesecake. Supergott och mätt blev man. När mamma, Bosse och Rikard åkte hem för att mamma skulle upp tidigt och jobba idag så stannade jag och Ola och kollade på pretty woman. Ola kanske inte var superglad över det men han kunde iaf kolla på lolmatcher i telefonen.

När vi kom hem somnade vi direkt, även fast Ola startat sista matchen på tvn så missade vi hela. Kollade på den när vi vaknade istället och sen var Ola supersnäll och sprang till Ica och köpte Cola till mig. Idag har det varit en seg dag och i morgon väntar tentan så blir nog inte så mycket mer uppdaterade förrän den är över.

På torsdag väntar dock roligare äventyr så håll ut tills dess.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer