Uppe med tuppen

Middag, Spel, Studiebesök

Igår efter tentan kom Möller och Albert över för middag och en omgång av settlers. Jag hade ingen ork kvar alls efter tentan så bestämde mig för att stanna hemma från träningen och köra hårt nästa vecka istället. Möller drog i matlagningen som vanligt och det blev en supergod pastakyckling med soltorkade tomater och spenat. Omgången av settlers ledde Albert och Ola nästan hela tiden tills jag lyckades sno poäng av Albert och va bara nån poäng från att vinna när Ola kom upp i 13 poäng. Det var dock lite oklart hur han gick i mål men efter att spelat i tre timmar så accepterade vi det. Lite efterrätt i form av marängsviss innan det blev dags att sova för en tidig dag idag.

Kommer bli en riktig heldag idag, klockan åtta var vi på plats i skolan för att åka på studiebesök till Ericsson och det är på bussen dit vi sitter just nu. Förhoppningsvis är vi tillbaka nån gång efter ett och då ska jag direkt till jobbet och va där till nio. Kommer säkert vara helt slut när jag kommer hem efter att varit borta i 14 timmar. Ola ska iväg på tentafestival på kvällen och det kan hända att jag tittar förbi på förfesten på vägen hem om jag har ork kvar men det är mycket tveksamt.

Nog för att solen är framme men det var ändå elva minusgrader i morse. Det märkt att vi går mot ljusare tider för vid halv åtta behövde vi inte ens tända lamporna i lägenheten utan solen sken så pass mycket att man såg bra ändå. Man blir verkligen gladare när solen är framme.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer