Upptäcker mer kring vårat nya boende

Lägenhet

Idag har vi lyckats förstå hur man bokar tvättid! Eller ja, var ju inte så mycket vår förtjänst utan mest den snälla grannen som hade otur och skulle tvätta samtidigt som vi var nere för att boka och fick förklara hur man gör för oss. Vi har också postat brev (vem gör ens sånt nu för tiden?) och slängt återvinning. Vi upptäckte då att bara för att vi äntligen tagit tag i att sortera matavfall så finns det ingen sortering för det i vårt soprum... Så nu har vi köpt en liten återvinningslåda till kompost i onödan... Men den kanske kommer till användning för något annat, vem vet.

Idag blev det fisk och mos till middag, egentligen ganska lätt och tråkigt men nu när vi börjat med sallad till så ser det genast mer festligt ut! Hoppas vi kan hålla i den här goda vanan med. Till det så kollade vi på Ex in the beach och ja, ett av våra bord står upp och ner. mattan är ny och det stod på den att man skulle lägga tygnd på den i 72 h och det bästa vi hade var att ställa borden upp och ned på den, hoppas det gör nån nytta iaf.

Alltså har vi inte haft en så händelserik kväll, Ola har spelat dataspel efter middagen och jag har läst bloggar och kollat YouTube. Men i morgon är det fredag och då! så har vi inte heller något planerat.. haha.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer