Utelunch och middag på kontoret

Idag börjar traditionen om en utelunch i veckan med pendlarpolarna. Vi gick till ett stället som hette Tastory, man fick salladsbuffé och välja på tre olika rätter. Eftersom att det var torsdag så var en av rätterna pannkakor och ärtsoppa, sen fanns det en vegetarisk och en kötträtt. Det var väldigt oklart om man fick äta en rätt eller ta flera gånger för vi fick ta pannkakor efter den första rätten. Så snacka om att man blev mätt.

Eftersom träningen börjar sju idag bestämde jag mig för att åka senare från jobbet och direkt till träningen. Därför både åt middag och böt jag om på kontoret. Tänkte inte riktigt på det på morgonen för tog ju skor med klackar så nu rockar jag mjukisbyxor med klackskor. När träningen börjar sent och man hinner hem och slappna av en stund är jag ändå ganska taggad när det är dags för träning. Nu kommer jag direkt från jobbet och är rätt sliten, men hinner iaf hem och sova ordentligt, vet inte riktigt vad jag föredrar.

Det här blir första träningen utomhus för mig sen hösten, hoppas bara jag inte sträcker mig som jag hade problem med för ett år sen. I morgon är det fredag och vi ska ha AW med jobbet, ska bli spännande.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Linnés Resväg, Uppsala

Gillar

Kommentarer