Utemat och bio

Den här veckan har det inte blivit mycket mat lagat hemma. I onsdags hade vi lunch med pendlargänget, vi testade ett nytt ställe som heter restaurang 88 vilket är kinesisk mat. Man fick verkligen känslan av att kliva in i ett annat land när man gick in. Kinabuffé med mycket goda rätter och billigast hittills av de matställen vi testat i Kista tror jag.

På kvällen blev vi ett gäng som kollade på Capten Marvel på nya biografen i Gränby. Där har man mycket plats och så sköna stolar att man kan luta de bak till helt liggande position och ändå har folk plats att gå förbi! Kanske inte riktigt anpassat för lite kortare personer men det gick bra ändå. Filmen var också helt okej, har börjat ledsna lite på superhjälte- och övernaturliga filmer. Men mycket gott lösgodis hade de så jag blev nöjd ändå.

Torsdag lunch blev det Kista Entré igen, första gången som jag går tillbaka till samma ställe, annars har vi bara testat nya ställen men de börjar ta slut. Det var samma sorts meny som förra gången då vi också var ute på en torsdag och de har en veckomeny. Dock så var det potatismos istället för ris till grytan vilket kändes konstigt men det funkade väldigt bra, speciellt då riset inte var så gott sist vi var där. Nu blir det nog hemlagat en tid fram över. Man är ju ändå student i några månader till.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer