Utflykt mitt i plugget

Födelsedag

Första tentan är skriven för perioden och redan nu är det dags att börja plugga till nästa. Morgonen började med lite plugg, åt tacosrester till lunch sen rullade vi iväg.

Först bar det av till Sollentuna där Olas syster och hennes kille hade välkommen till världen/namngivningsfirande för deras son Lars Theodor Fredrik.
Massa gofika och flera söta bebisar. Var riktigt många människor där och firade, gillar inte riktigt när det blir mycket människor men alla söta bebisar fick en att vilja stanna kvar hela dagen. Olas andra syster Emmy fyllde år just idag med så hon fick lite presenter.

Vi behövde dock röra oss tidigt för att åka till Långhundra och fira pappa som fyllde år igår. Hos pappa var det lite mindre folk då några var där och firade igår. Men Helena och pappa hade varit snälla och fixat biskvier åt mig som inte äter tårta. Nu sitter vi i bilen på väg hem för att plugga igen.

Så himla sprängmätt efter allt fika men det var trevligt och gott. Blir nog något färdiglagat till middag, vi har tagit upp en fläskfilé men det har inte blivit så mycket diskande med allt pluggande så vi orkar inte diska och sen även laga middag på det. Får bli i morgon istället.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer