Utgång i Umeå

Fest

Vi hade bestämt att vi skulle ge Brandt hade presenter på sängen innan han hann gå upp. Dock så bodde Möller och Callefille, som hade ett av paketen, i en övernattningslägenhet och kom inte upp förrän Brandt redan gått upp så vi bar in honom till sängen igen. Han fick Settlers spelet som Ola också nyligen köpt till sig själv för det var så kul så han tyckte att Brandt också borde ha det. Sen åt vi frukost och gjorde oss redo för en promenad till Systembolaget.

Tyvärr så hade jag inte räknat med att promenera så mycket och eftersom vi inte checkade in bagage så var de enda skorna jag hade med, dom jag hade på mig, vilket så klart var klackar. Men inte så höga, ganska tjock klack och vinterskor så lyckades ändå gå fram och tillbaka (vilket är en bit). Men hade redan ont i fötterna när vi kommit fram så blev lite jobbigt att gå tillbaka. Vi åt även lunch där på ett hamburgeställe och köpte också middag vilket blev tacos. Jag glömde att jag hade lagt mitt stegräknararmband på laddning under morgonen så hela promenaden var utan min stegräknare! Men enligt mobilen kom jag upp i ungefär åtta tusen steg på den promenaden, inte undra på att fötterna värkte lite.

Sen knäpptes första bärsen och kvällen kunde börja. Vi hade bokat bastu i fyra timmar på eftermiddagen så när vi kom tillbaka startade vi den och en halvtimme senare var vi där nere och hade det skönt. Blev nog inte mer än två timmar i bastun men det räcker gott och väl. Sen blev det tacos, spel och massa skitsnack. Klockan blev efter elva innan vi bestämde oss för att ge oss ut. Det blev ett studentställe som heter Origo och tidigare på systemet så vad jag lova Sofie att det skulle blir tequilashotts vilket jag helt klart ångrade när vi kom ut. Det blev mer än bara en och det är så himla vidrigt. Men höll mig ganska stabil ändå, mer än vad jag kan säga om de flesta andra i gänget. Några gick hem tidigare, inte riktigt helt frivilligt och när jag och Sofie kom hem satt de alla och käkade kebab utom Ola som låg och snarkade i soffan.

Kom nog tillslut inte i säng förrän vid femtiden även om vi var hemma redan vid tre. Mellan midnatt och när vi kom tillbaka så hade jag enligt stegräknaren redan gått åtta tusen steg! Det var några intensiva tre timmar. Men over all hade vi jäkligt kul och det borde göras om snart.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Fest
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer