Utnarm 2018

Jag var väldigt tveksam på om jag skulle ta mig till Utnarm idag, från tidigare erfarenheter så har jag inte fått ut så mycket av det. Det är högljutt, så man knappt hör vad de man pratar med säger, det är mycket människor så svårt att komma fram och kö till alla man vill prata med. Man går därifrån med massa huvudvärk utan att fått speciellt mycket info. I år kändes det dock som att det var mindre människor där och även om man typ hade koll på vilka företag som fanns så fick man iaf en lite bättre bild av dem. Dock så var vi där så länge att jag missade lektionen jag skulle på igen, haha.

För er som inte vet vad utnarm är så är det en företagsmässa där elever kan gå runt och få träffa och prata med företag. Vad de gör, hur det är att jobba där, vad för jobb- och exjobbserbjudande de har, vad för personer de söker och liknande. På bilden till höger så kan ni få en uppfattning om hur många företag som var där.

De som var mest glada över att vi varit på mässan var busarna som väntande hemma. HAR NI MED ER LEKSAKER HEM?! Påsar, godis, massa nytt kul och nya lukter, vilken julafton!

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära S:t Johannesgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer