Utnarm och fikabesök

Gäster, Kattunge, Utnarm

Igår började jag vid åtta. Jag behövde verkligen duscha innan jag började så jag lyckades ta mig ut sängen redan vid kvart i sju. Jag är väldigt morgontrött så detta är en stor bedrift för mig. Jag är ofta väldigt seg på morgonen så därför gick jag upp över en timme innan jag behöver cykla. Av nån anledning så när jag duschat, ätit frukost och klätt på mig så var klockan bara kvart över sju, så mer än en halvtimme kvar till jag behöver cykla. Så satt i sängen och spelade Candy crush, vara varför vara produktiv.

Den enda bilen jag fick på Utnarm var på fikat man fick. Men det är en stor mässa med massa företag som på något sätt är intresserade av ingenjörer, vilket är väldigt många. Vid tio när föreläsningen var över så gick vi dit, började med en fika och sen gick runt och spanade. Massa gratis pennor, påsar, reflexer och roliga saker får man av företagen och även massa information såklart. Dock så blir det alltid för mycket för mig med hög ljudvolym och trängsel att jag orkar knappt gå runt i två timmar så vid tolv cyklade jag hem.

Vi hade bjudit över farmor, farfar, faster och hennes man på fika. Det är min faster som vi fick Zorro från så det var superkul för både Zorro och dom att få träffas igen, han har växt så mycket sen vi hämtade honom. Innan dom kom över va mamma över en snabbis, jag skulle egentligen gå till Ica men mamma var redan ute och körde så hon fixade hon fika. Efter att fått kladdkaka på Utnarm blev jag sugen på att baka så hon köpte lite ingredienser till det. Glömde dock smör så jag gick till Ica ändå och mamma som inte kan sitta still hade då börjat diska när jag kom tillbaka, typiskt henne.

Mamma började jobba vid 20 över två och alla skulle komma runt två så hon mötte dom i dörren ungefär. Sen satt vi och fika, pratade och mös med Zorro i några timmar. Angelica och Karin, vår kusin, kom också över så blev en helt del. Vi har så litet så därför väntade vi till att soffan kommit på plats innan vi bjöd över folk och så får vi ta dom lite i omgångar. Har en ganska stor släkt.

Zorro fick en vattenfontän som han inte fattar att han ska dricka ur utan tror att det är en leksak. Det bästa med den var dock att den kom i en låda. Katter och sätta sig på konstiga platser. Nu är det morgon igen och jag är på ytterligare en åttaföreläsning. Kommer nog somna när jag kommer hem igen som jag gjort de senaste gångerna jag börjat åtta. Mamma är barnvakt åt mina kusinbarn så ska försöka hälsa på dom en snabbis och ikväll är det Svarigematch!

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer