Vad jag ser fram emot

Jobb

Ännu en dag på jobbet avklarad, det är torsdag och därmed en dag till helg. Jag tänker att såhär en torsdagseftermiddag kan man behöva lite motivation så tänkte göra en kort lista med saker jag längtar till och ser fram emot inom snar framtid.

1 dag
Helg

2 dagar
Sveriges kvartsfinal i VM

8 dagar
Vår nya, fortfarande namnlösa, katt kommer hem

31 dagar
Första matchen efter uppehållet

Obs leksaksfabriken syftar på att den är liten på bilden, gör tyvärr inte leksaker på riktigt. Bilden är tagen från busshållplatsen, är en bit att gå ändå, bra med motion!

Kanske inte den längsta listan men ganska stora saker som händer, förutom helg då som inträffar en gång varje vecka tydligen. På något sätt ska vi försöka hinna köpa lite nya saker innan katten kommer hem. Kan ju inte bara ha kattsaker som är täckta i Zorrohår, hon måste ju få lite egna grejer. Typ som en säng vilket Zorro älskat men frågan är vart man ställer den.. Zorro sover ju precis bredvid mig men det finns ingen bra plats nära sängen att ställa hennes säng 😧 Men allt sånt löser sig. Idag har vi iaf gjort planer på vart vi ska se Sveriges kvartsfinal så just nu är jag jättetaggad på helg och matchen!

Ha det bäst!

//Marika

  • Jobb
  • Nära Enköping N

Gillar

Kommentarer