Valborg!

Eller som vi väljer att kalla de, superduperdagen nummer sex! Börjar såklart så tidigt som möjligt för man kan ju inte festa hela dagen om man inte börjar på morgonen. Några var dock lite slitna efter att ha firat kvalborg med. Emil kom in genom dörren, ställde en flaska skumpa på bordet, sa: jag tänker inte dricka den här, och satte sig i fällstolen och somna haha.

Efter frukosten begicks det såklart till ekoparken. Där spenderade vi många timmar av dagen. Jag, Ola och Erik tog en paus från parken och gick på champagnegalopp. Mycket mer folk och högre stämning än för några år sen då man senast var på en galopp. Dock så fattade nog inte bandet som spelade galoppen 😉 utan spelade massa lugna , visserligen bra låtar men man ville ju bara hoppa runt och spruta champagne i droppen! När jag trampade en glasbitar genom skon så valde vi att dra hem och byta om. Fick ut biten ganska snabbt och smärtfritt så det var ingen fara.

Resten av dagen spenderades i parken med ett väldigt udda fynd, i flogsta som vi gick fram och tillbaka från och sen lite efterhäng hos oss. Fick ju ihop en lagom många steg den dagen. Tack Uppsala för att ni alltid levererar och låter bli att släppa regnet som var utlovat.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer