Varamobaden i Motala

Utflykt

Med en helg utan besökare valde vi att upptäcka lite själva. Vi hade fått tips om Varamobaden i Motala så det var vårat mål i helgen. Med tanke på den oplanerade bakisdagen på lördagen så blev det på söndagen istället. Vi kom iväg strax innan 12 och det tog ungefär 45 min att köra dit. Jag hade inte alls kollat upp vad det skulle va för ställe men när vi kom dit så blev jag glatt överraskad. Först lite förvirrade vart man skulle parkera men det löste sig ganska snabbt.

Det hade minigolf precis brevid där vi parkerade och sen en kort promenad till stranden. Det var en lång sandstrand men inte så bred, på vissa ställen var det ingen sand alls för vattnet låg så högt. Långgrunt var det och vi var tvungna att gå en bra bit ut för att kunna doppa oss vilket inte var superkul när det var så kallt i vattnet och inte jättevarmt i luften. Det fanns mycket bänkar, volleybollplaner och en liten fotbollsplan på bara den korta sträckan vi gick längs stranden så det kan ha funnits mycket mer att upptäcka där.

Vi hade handlat med mat och snacks som vi åt samtidigt som vi låg och solade. Det var som sagt inte supervarmt så när molnen började rulla in så gav vi upp. Tur var nog det för när vi gick därifrån kunde man se att det regnade inte så långt bort.

En och en halv timme spenderade vi där innan vi satte oss i bilen hem. Fredagen gjorde sig påmind ända in på söndagen för vi var lagom trötta när vi väl närmade om Linköping igen. Hjälpte ju inte att våran shoppningtur där efter inte gick så bra.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer