Vardagsbesök av mamma och syster

Middag, Gäster

Igår morse så anlände mamma och syster i Linköping. Jessica hade möte med sina studiekamrater vid nio så de åkte redan vid sex hemifrån så hon kunde ta mötet här. Igår jobbade dessutom både jag och Ola hemifrån så vi alla satt och jobbade/pluggade vid varsin dator. När Jessica blev klar med mötet så drog de in till stan, käkade lunch och kollade runt. De kom sen tillbaka och hängde här tills vi jobbat klart.

Vi gick till Ica och handlade, hade lite förmys innan vi gick in till stan för att äta middag tillsammans. (Ja, Ola och jag drack alkoholfritt bubbel så här i slutet av den vita månaden 😉 )

Vi testade ett nytt ställe, har ju inte ätit ute på så många ställen här än så det var ju inte så svårt. Ett thaiställe som hette 'Taste of thai' och hade många rätter som nästan alla gick att göra vegetariska, underbart!

⬆️⬅️ Tre små rätter
Massaman med Kyckling ➡️⬆️
⬇️⬅️ Wokade grönsaker med jordnötssås och tofu
Friterad kyckling med ris ➡️⬇️

Ola tog en lite cheat-day igen och åt kyckling och drack cola till maten. Själv åt jag vegetariskt och drack äppeljuice till, väldigt konstig kombo kan jag säga, thaimat med äppeljuice. Vi tog bussen hem och spelade skippbo tills Ola och jag behövde sova för att orka med morgondagen.

Tack för sällskapet så här en vanlig torsdag! ❤️

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer