Vardagsdilemma

Idag blir en lite kortare skoldag. Jag började först vid tio men går fortfarande till fem. Vi började dagen med att lära oss om osäkerhetsprinciper på kvantfysiken. "Är månen verkligen där när vi inte kollar?" Han verkar tycka det är kul att använda korta serier i sina slides. Han använder dock mycket slides så det är svårt att hålla sig koncentrerad när man inte antecknar.

Nu har vi lunch och efter lunchen har jag håltimme helt själv. Det skulle bli jag och Nils på reglerlektionen men verkar som att det bara blir jag där med så vet inte riktigt vad jag ska göra. Om jag ska åka hem och plugga hemma där jag pluggar mycket bättre men då har jag släpat på träningskläderna till skolan i onödan för annars skulle jag åka direkt härifrån till träningen. Då hinner jag få något i magen innan träningen och så slipper Angelica ta med sportbh som jag glömde. Eller så sätter jag mig i ett grupprum här och pluggar, måste då cykla till och från träningen vilket är långt och kommer inte hinna äta.

Känner jag mig själv rätt så kommer jag sitta här och tveka på vad jag ska göra tills klockan är fem och så har jag inte fått något gjort.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Lägerhyddsvägen , Uppsala

Gillar

Kommentarer