Veckan - so far

Framsteg, lyxluncher, träningstorka, många beslut att ta och väntar paket på posten, mycket har hänt!

Fyra dagar av femte exjobbsveckan har gått. Projektet går framåt, jag har alla komponenter jag behöver och fått allt att funka separat. Vågen fungerar men den är inte monterad eller kalibrerad på något sätt, sensor noden kan prata med huben men har ingen sorts säkerhet på att de tar emot rätt, bluetooth modulen kan koppla till mobilen men kan inte skicka värden än och appen är i princip obefintlig. Gjort mycket framsteg på alla plan men fortfarande mycket jobb kvar. Liten kaos är det kanske vid min bänk med.

I veckan har vi lyxat med två uteluncher, en med pendlingspolarna och en med Syntronic. På onsdagen åt vi i food courten och fick så mycket mat att jag tog hem och åt till middag med. I dag blev det Eatery, där man kan välja mellan kött, fisk eller vegetariskt. Köttet var slut så blev fisk, det var väl bra då man äter fisk alldeles för sällan. Och torsdag betyder även att pannkakor ingår till efterrätt, mums! Har haft så många matkomor sen jag började på exjobbet 😂

Den här veckan har vi haft tre planerade träningar, måndag, tisdag och torsdag. Eftersom måndag och tisdag är sena träningar brukar jag satsa på att gå på en av dem för annars är jag helt död på onsdagen. Måndagens träning var det sex personer anmälda bara så den blev inställd, på tisdagen var det bara tre... På torsdagar brukar jag ta med träningskläder till jobbet och åka direkt men eftersom det bara var fem anmälda så valde jag att inte ta med och åka hem tidigare om det skulle bli av, men det blev det ju tyvärr inte, får se om jag orkar träna något själv ikväll annars blir det en helt träningsfri vecka tyvärr.

Det är mycket som ska tänkas och planeras på nu utöver jobbet. Trixie ska kastreras men stället vi ville göra på hade ingen tid, jag fyller 25 om mindre än två månader, mamma vill bjuda på resa när hon fyller 50 i maj och det är lite oklart då vi inte riktigt kan ta ledigt från exjobbet och liknande saker. Mycket kul är det ju så det går nog ihop sig på något sätt.

Ett beslut har jag iaf gjort idag och det är att jag valt och köpt en ny dator! Min är några år och väldigt seg så att jobba med massa programmeringsprogram är väldigt långsamt. Pappa ville därför sponsra mig med en ny dator i förtidig födelsedagspresent. Han hade sponsrat syskonen med vinterdäck men eftersom jag inte har någon bil får det bli en dator istället, jag klagar inte! Dock så fanns den inte i butik så beställde hemifrån och måste nu vänta på att den kommer - men den som väntar på något gott....

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer