Veckans löprunda, mensvarning och ny maträtt

Idag blev det dags för veckans löprunda. Ola har jobbat över väldigt mycket den här veckan och tanken var att bi skulle springa tillsammans. Efter att inte kunnat göra det mån-ons så gick jag ut själv idag istället. Gick inte så bra dock då jag fick sådär ont i magen som jag fick när Ola och jag sprang senast. Undra vad det kan bero på, kanske tränar för sällan, äter konstigt eller något, har ni några idéer?

För ungefär en timme sen så kom den här fina påminnelsen med. Bra att man blir påmind men inte kul att den är på väg och planerar att komma under helgen...

Ola lagade mat medan jag duschade, Pad Thai som är en av Olas favoriter och första gången vi gör själva. Jag är dock inte jätteförtjust i det som jag påminns varje gång jag äter det men kommer aldrig ihåg det innan och tycker det ser så gott ut 😂 Han var inte så väl förberedd så fick rycka in och hjälpa till i slutet. Nu har vi ätit och jag sitter i soffan i gästrummet/kontoret/spelrummet medan Ola spelar Minecraft. Är så redo för fredag i morgon.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer