Veckans planer

Fotboll, Spel, Jobb

Börjar med att säga att jag kanske inte är jättestolt över hur bra mitt stegmål gick förra veckan. Jag har iofs haft tenta så det kanske kan godkännas som ursäkt. Den här veckan kan jag lova förbättring då jag har ett fullspäckat schema. Missar ett träningspass dock då jag tog på mig ett till jobbpass men det ska nog inte bli några problem ändå.

Schema
Idag
8.00 - Tenta
Eftermiddagen - spontanfika, bokköp och promenad
19.45 - Träning

I morgon
Förmiddagen - Hjälpa Filip att flytta
14.50 - 21.30 - Jobb
(20.30 - Träning som jag då missar)

Torsdag
BÅT HELA DAGEN
(Polhacks startar)

Fredag
11.00 Skjutsa Ola till Polhacks
14.20 - 21.00 - Jobb

Lördag
9.00 - Ju-justu träning med laget
Eftermiddagen - Kanske besöka Polhacks (Om det går bra för Olas lol-lag)

Söndag
10.00 - Första matchen! Kom och kolla! (Sävja IP)
17.00 - 21.00 - Jobb

Som ni ser så är det fullt upp under min "lediga" vecka. Har ingen skola men har istället plockat upp tre jobbpass, det här är första gången jag har flera pass under samma vecka så det blir kul! Det sista korta passet går jag istället för mamma som ska vara med och hjälpa till när Jessica kommer upp med första flyttlasset. På min födelsedag så flyttar hon tillbaka till Uppland!

För er som inte vet vad Polhacks är så är det ett lan som våran kår anordnar, det spelas många turneringar i CS, lol, rocket league, Fifa och massa annat, det går även att ara där utan dator och spela brädspel eller liknande. Ola och fyra till har anmält sig till att spela lol-turnering utan att typ nånsin spelat tillsammans som ett lag förut så det ska bli spännande. Om de går långt kanske jag tar mig dit för att se dem spela som sagt.

Efter en vecka av segt inomhus tentapluggande så ska det bli kul att få röra på sig och göra saker igen.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer