Veckans planer

Måndag:
Inget schemalagt men projektjobb mellan 10-14.
Möte med projektläraren 14-15

Tisdag:
Reglerföreläsning 8.15-10
Träning 18.00

Onsdag:
Projketjobb 10-15
Möte med projektet 15-17

Torsdag:
Reglerlektion 8.15-10
Träning 18.00

Fredag:
Inget schemalagt i skolan
Blir nog någon slags förfest hos oss

Lördag:
Inget planerat

Söndag:
Match 16.00 borta mot Norrby

Det är en väldigt tom vecka nästa vecka. Ena kursen vi går är en projektkurs då vi jobbar på egen hand, en av de andra kurserna är det massa labbar nästa vecka men den kursen har vi gått förut och är redan klara med alla labbar så har bara en kurs nästa vecka. Att det vara är två pass schemalagda i den kursen är väldigt lite så skönt att allt de sammanföll för en lugn vecka. Behöver verkligen det, speciellt om mitt huvud fortsätter bråka.

Söndagens match är mot laget som ligger en poäng över oss och som vi vann ganska stort mot senast. Det var första tillfället av två som jag spelade back tyvärr och mitt lår krånglade fortfarande. Tror därför att den matchen kommer bli otroligt rolig så hoppas ni orkar komma även om det är en bortamatch.

De senaste två veckorna har gått bra med stegmålet. Mycket tack vare våra långa promenader i skottland och att jag jobbade i lördags. Var dock tusen steg under målet igår kväll så gick runt i lägenheten (blev ganska många varv då lägenheten är liten) och kom upp i mitt mål.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer