Veckans planer

Måndag: Schemalagt skola mellan åtta och tolv. Dock så var jag för slut efter helgen för att ta mig till första föreläsningen men kämpade mig igenom regnet till den andra föreläsningen. Känner mig fortfarande bakis med huvudvärk och så. Efter lunchen blir det planering av redovisning i projektkursen och inlämningsuppgift i regleren. Sen ska jag se till av sova ordentligt i natt.

Tisdag: Scemalagt mellan ett och fem om jag väljer att gå på lektionen den här dagen, annars går den på onsdag med. Morgonen bjuder då på eget arbete i projektkursen och inluppen.

Onsdag: Börjar med delpresentation i projektkursen vid åtta. Om jag inte går på lektionen på tisdagen är det lektion mellan ett och tre annars är det inget mer planerat.

Torsdag: Kvantfysikföreläsning mellan tio och ett. Inlämning i regleren. Lagavslutning på kvällen på Latitude 59 med lasertag och middag.

Fredag: Föreläning mellan åttan och tio, fem timmars hål och sen lektion mellan tre och fem.

Helgen: Jobbar hela helgen, 9.30-21.00 både lördag och söndag.

Trixie lät svansen ligga utanför när hon sov i morse.

Exakt om en vecka idag är det muntlig tenta i reglerteknik och om en och en halv vecka är det skriftlig tenta i kvantfysik så nu blir det bara massa plugg under all ledig tid. Lite klurigt att man jobbar hela helgen när man har tenta på måndag... Får plugga ordentligt i veckan helt enkelt.

Som ni kanske ser har träningarna uppehåll ett tag nu, vilket är ganska passande då jag säkert inte kan träna så mycket under tentap ändå. Ska bli kul med avslutning med nya laget, hoppas jag inte är allt för stressad utan faktiskt kan njuta av det.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Lägerhyddsvägen , Uppsala

Gillar

Kommentarer