Veckans planer

Den här veckan händer mycket roliga och spännande saker. Intervjuer är bokade, cup ska spelas och helgen kommer bjuda på mycket skoj. Ett litet snabbt schema över veckan kommer här.

Måndag:
Har varit på exjobbsintervju med ett företag här i Uppsala nu på förmiddagen. Bra lokaler, träffade trevligt folk, absolut ett bra ställe att få göra sitt exjobb på och deras förslag lät minst sagt intressant.  Eftermiddagen blir nog jobb med kurser och projekt hemifrån. På kvällen har jag blivit övertalad att följa med på yoga av Albert, spännande!

Tisdag:
En annan exjobbsintervju är inbokad på morgonen och den äger rum i Kista så är nog inte tillbaka förrän vid lunchtid. På eftermiddagen är det projektet som gäller och på kvällen träning.

Onsdag:
Inget schemalagt så projektarbete hela dagen. På kvällen har vi våra matcher i Allianscupen som började i söndags, tre matcher mellan 17 och 21 i Diöshallen om någon är intresserad av att titta.

Torsdag:
En tredje exjobbsintervju bokad, även den i Kista, på eftermiddagen. På förmiddagen blir det kurser och projektarbete och på kvällen är det nog träning igen.

Fredag:
Projektarbete och kurser under dagen sen blir det att förbereda inför helgen, då det kanske ska hållas hos oss blir det nog massa städning på schemat.

Helgen:
Lördagen bjuder på superduperdagen, en heldag med spel och roligheter med klasskompisar. Mer än så är inte planerat med de brukar ta upp hela helgen så kommer nog inte ha så mycket till över till annat.

Våra älskade mysisar. Vi försöker komma på vad vi ska göra med dem under julhelgen för vi kommer flänga så mycket fram och tillbaka, troligtvis med buss, så vore underbart att få ha de på ett och samma ställe. Dock så är folk allergiska och äger hundar så är lite klurigt, om det finns någon som vill ha ett par mysiga katter under julen så säg till!

Som ni ser har exjobbsletandet börjat. Ett av företagen har jag haft kontakt med sen innan sommaren då vi snackade om sommarjobb men det blev inte av. De andra två träffade jag på utnarm och blev intresserade av. Hoppas något av de faller mig i smaken och att de vill jobba med mig. Vore skönt att blir klar med vart exjobbet ska göras så man inte behöver stressa över det i projektredovisning och tentor i december och januari. Tänkt att vi äntligen kommit så här långt i utbildningen!

På onsdag väntar som sagt allianscupen i diöshallen, vårat schema är lite oklart då vi anmälde två lag men vårat div. 3 lag drog sig ur så det är oklart om vi fick deras tider eller om vi hade de vi hade innan. Våra tider är iaf:

18.40 mot Vaksala
19.20 mot Upsala IF
21.20 mot GUSK

Kan bli så att första matchen spelas 18.20 om vi får deras speltider. Kom gärna och kolla om ni befinner er i krokarna.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära S:t Johannesgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer