Veckans planer

Hela veckan blir det såklart att jobba med exjobbet på Syntronic hela dagarna, vad som händer utöver det har jag sammanfattat här nedan.

Måndag: Vi ska äta hamburgare till middag och på kvällen blir det träning.

Tisdag: Jobbar på universitetet med min ämnesgranskare för att få hjälp med ultraljudssensorerna. Har egentligen träning men eftersom den är utomhus kommer det bero på vädret. Hade problem med sträckningar förra året då jag tränade när det var kallt ute som jag gärna inte har i år igen.

Onsdag: Äter nog ute på lunchen med Nils, som börjar exjobbet den här veckan, och kanske Sebastian, Olas systers pojkvän, som också jobbar i Kista.

Torsdag: Träning ute, vädret får bestämma om det blir av.

Helgen: Det enda vi halvt planerat är att fira Filip som blir 25 år på söndag. Annars ska vi ta det ganska lugnt hemma, skönt då den här helgen gick förbi så snabbt då vi var borta nästan hela helgen.

Olas whisky han drack igår, är det där ens whisky?

Eftersom vi nu jobbar och pendlar så kommer vi inte vara hemma lika mycket som vi brukar. Därför tyckte jag att vi skulle göra en matplanering för veckan, iaf under vardagarna så vi sparar tid. Det gjorde vi igår så nu har vi koll på vad vi ska äta resten av veckan. Ska kanske försöka slänga in någon vegetarisk rätt så att det blir lättare att få med sånt i rutiner och vardag. Får bli nästa vecka.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Nolsögatan , Kista

Gillar

Kommentarer