Veckans planer

Middag, Semester

På fredag går vi på semester så det här blir den sista vanliga veckoplaneringen som har det här upplägget. Sen kommer jag nog skriva våra planer för semestern, vi får se hur jag lägger upp det. Vi vet ju inte riktigt hur vi ska göra på vår semester, ska nog upp till Knivsta och låna mormors lägenhet då hon bor på landet under sommaren. Vi kommer ha väldigt nära till lillasyster och faster i Knivsta, nära till mamma, pappa och storasyster i Långhundra och inte allt för långt till lillebror i Uppsala och Olas familj i Enköping och Stockholmsområdet. Vi kan även ta med båda katterna och ta hand om dem där och göra dagsutflykter även ha nära till kattvakter om vi vill åka längre. Känns väldigt bra.

* Planera vår semester

* Skruva ihop skrivbord

* Lägga upp en till youtube-video

* Fixa klädlådor och garderoben

* Gå ner med saker till källaren

* Storstäda innan semestern

* Få lunchbesök av faster och kusiner

* Styra ihop middag med pappa och hans sambo

* Hämta ut Zorros medicin

Igår fick jag ihop sängbordet som vi skjutit på i två månader med att beställa som äntligen kom förra veckan. Trixie har nu sin säng precis bredvid mig istället för på byrån så såhär sov våra katter i natt. Så mysigt att ha henne ännu närmre mig.

Blir flera nya maträtter den här veckan, hoppas vi håller det och orkar prova så mycket nytt. I så fall blir det mycket fisk och vegetariskt i veckan vilket är bra! Kan dock bli så att vi måste äta upp rester om vi ska åka bort i tre veckor. Nån middag kan bli utbytt mot restaurangbesök beroende på hur pappa och hans sambos båttur går.

Måndag: Potatis och purjolökssoppa (veg)

Tisdag: Torsk med äggsås (fisk)

Onsdag: Vegetarisk gulasch (veg)

Torsdag: Bakad potatis med tonfiskröra (fisk)

Fredag: Tacos (veg)

Helgen: Semester!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer